Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
10 dagar! | October 30, 2017 | The Way We Play

10 dagar!

5 years ago

När Blake föddes minns jag att allt kändes väldigt nytt och främmande. Det kändes som en större omställning att gå från ett (stort) barn till två än som nu från två till tre. Vi kan den här rytmen och rutinerna på ett annat sätt trots omständigheterna som visserligen är unika med en förtidigt född. Jag tror både jag och Christian känner av en annan trygghet i hanteringen av en liten vilket känns väldigt skönt.
Nätterna är väl de som är jobbigast för oss just nu. Vinnie måste äta var tredje timme och då gäller först amning och sen påfyllning med sondmatning. För er som inte har koll så är den lilla slangen i V’s näsa sonden. Den går raka vägen ner i magsäcken och i den sprutar vi sakta ner bröstmjölk med hjälp av en spruta. I princip alla prematura barn har en sond tills de själva orkar äta den mängd de behöver för att växa så det är egentligen inga konstigheter, mest en trygghet och nödvändighet. Idag hade vi dock hemsjukvården på besök och jag tror nog vi ska få bort den snart om vi kör all in med amningen och spär på den där trötthetsbubblan som vi lever i nu, kanske speciellt jag.
V behöver ha ordentligt med kläder på sig även inomhus för att hålla värmen. Jag har fått lära mig att när de är så små så har de svårt att reglera temperaturen i kroppen så mössa, tjocka tossor och varma kläder är att föredra. Jag är så glad att jag köpt flera ull plagg i små storlekar som jag hade tänkte V skulle ha i den vintertid han egentligen skulle kika ut i. Dom är helt perfekt att ha nu och bara kavla upp armar och ben ett par varv på, storlek 50 är nämligen tokigt stort på den här lille kroppen. Den grå dressen är i just ull och kommer från Mini A Ture och Babyshop.se. ni hittar den här.

Pia Svensson · 5 years ago
Jihhaa!!! :) Vill tipsa om et ögonfransserum som funkar. Nanolash. som ny får du 100 kr i rabatt ❤❤❤ Här är min länk: http://referme.to/9vACAme

Alba · 5 years ago
Ett litet stort mirakel! <3

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte