Vecka 31.

4 years ago


Rymligt och löst, det är ledorden just nu. Jag känner att min mage verkligen svällt upp och blivit en riktig kalas kula! Frågan är nu om den kommer fortsätta växa utåt eller enbart uppåt? Hur är de för er andra preggos? Jag vet att de är en stor tillväxtfas mellan typ vecka 28-31 och där är vi nu, i vecka 31 going on vecka 32. Vad händer med tiden? Just nu passerar veckorna bara och jag hinner inte alls reflektera innan de är dags att öppna gravidappen igen för ny veckorapportering.
I förra veckan var vi hos barnmorskan och magen låg exakt på medelkurvan, järnet var fortsatt lågt och jag hade gått upp en sisådär 8-9 kg sen inskrivningen. De här med vikt under graviditeten är något jag helt försöker stänga av och se som en av alla siffror, de känns hälsosamast så. Jösses, vi bakar små bebisar i magen och såklart måste kroppen bunkra upp med lite extra inför allt som komma skall när de anländer. Fullt krisläge för kroppen måste det ju vara! Jag har bestämt mig för att se det så iaf för att inte fokusera fel.
En anna sak jag börjat göra, precis som under graviditeten med Blake, är att sluka förslossningsvideos. Jag älskar att titta på hur liv föds fram och även att se på alla olika situationer som kan uppstå under förlossningen. Jag måste få fler tips på bra serier dock, snart är jag klart med den brittiska serien En unge i minuten som finns på TV4 Play. Hit me!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte