Hola from espana!

4 years ago


Efter en rätt intetsägande sommar så har det varit riktigt härligt att ha en vecka i Spanien att se fram emot. Vi har haft konstant sol och värme och för ett preggo har de varit både härligt och lite pina. Fötterna sväller som aldrig förr och tofflorna jag hade med mig kommer behöva kasseras när vi kommer hem. Jag antar att jag lagt på mig några extra kilo sedan förra barnmorskebesöket för över en månad sedan och framåt eftermiddagarna har den där vätskan i kroppen gjort sitt, hua.
Barnen har haft de superhärligt och vi har fått in den perfekta rytmen med sovmorgon, eftermiddags nap och sena kvällar med glass och spring på stranden efter 22. Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller och jag känner mig pepp på höst, varma koftor, tända brasor och allt de där boendet som hör de sista 10 graviditetsveckorna till.
Fredag är lika med veckobyte så hello vecka 30 och den officiella nedräkningen kan börja! Fler som byter vecka idag?

Annika i Spanien · 4 years ago
Vilken fin semester ni verkar ha haft! När jag läser ditt inlägg kommer jag genast att tänka på när jag själv var gravid och åkte till Fuengirola, för tre år sedan. Vi bodde i Sevilla (har flyttat ut mot landsbygden nu) och det blev ingen resa till Sverige det året, delvis på grund av graviditeten. Men jag hade sådan hemlängtan och bestämde under en deppig vintermånad att åka till Fuengirola på min födelsedag mitt i sommaren för att köpa svensk mat och svenskt godis i den nordiska livsmedelbutiken som finns där, och såg så mycket fram emot den dagen. Men jag visste ju inte hur graviditeten skulle bli. När dagen närmade sig hade jag så ont av ischias att min sambo och hans familj försökte övertala mig att inte åka. Vi åkte ändå, det blev svensk mat och godis, och vi hittade en handikappsramp ner till vattnet och med sand-kryckor att låna, och jag tog mig ner till vattnet och stod med fötterna i det svala Medelhavet en lång stund. Det fick efterverkningar förstås, men var så värt det. En månad senare föddes dottern. http://casaannika.blogspot.com.es/2014/06/fodelsedag-i-fuengirola.html

Emsloo · 4 years ago
Hej Annika! Vilken härlig historia. Ja jösses vad man tycker att man klarar av som gravid ;) Ibland är de bra att bli lite stoppad men jag är som du, kör på iaf, haha!

Johanna · 4 years ago
Så FANTASTISKA bilder och som du säger, vilket avslut på sommaren! Jag byter också veckor på fredagar, är just nu i vecka 16 med mitt andra barn. Min Harry är precis lika gammal som din B, fyller 3 nu i början på oktober :) Efter en tuff vår och sommar med har jag äntligen en guldklimp till i magen. Ibland är det tufft och jag har knappt vågat ropa hej än! Men nu håller vi alla tummar i världen för att få träffa h*n i mars! Kram!

Emsloo · 4 years ago
Hej! Åh grattis till graviditeten - så underbart! Vad spännande, då får vi ungefär samma ålderskillnad mellan barnen! Jag håller alla mina tummar och tår för dig!! Kram!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte