Gräsänka.

4 years ago


Nu ska han jobba och jag vet att han har ett rätt späckat schema men jag kan ändå lite låta bli att känna lite avundsjuka på 6 nätters sömn (om det nu är möjligt efter 32 veckor graviditet när det kommer till mig själv), inga läxor som ska läsas, dagisbarn som ska hämtas, middagar som ska lagas och tvätt som ska tvättas. Vi får hoppas att veckan swishar förbi och att jag och magen kommer ut i ok skick när veckan är över.
Idag har jag bara Blake hemma eftersom Engla är hos sin pappa som hon alltid är varannan helg. Vi har tagit det piano på förmiddagen med lek och plock, det förstnämnda stod B för och det andra jag då. Eftermiddagen spenderades i Mall Of Scandinavia med resterande av Stockholms befolkning denna ljuvliga löningshelg. Ellos firar 1 års jubileum och vi var ju tvungna att spana in alla grymma erbjudanden och köpa på oss lite nya finheter (tips till er som har vägarna förbi i helgen). Förutom det så köpt jag världens härligaste kappa till mig själv och lite nödvändigheter till barnen.
Jag har fått flera frågor så jag måste passa på att tipsa om Blakes tröja som är världens härligaste och skönaste modell ever! Vi har 4 olika varianter och den kommer från Babyshop.se och Bobo Choses, ni hittar den här.
Nu blir det soffläge för den här gravida kvinnan med förlossningar på löpande band på Ipaden. Fortfarande ingen som har tips på bra serier för en gravid som älskar allt som har med födslar att göra (mänskliga)?

Emsloo · 4 years ago
Exakt min oro haha!

Tone · 4 years ago
Norska programmet Jordmødrene (barnmorskarna) på NRK.no

Emsloo · 4 years ago
Yey, tack! Ska kika in de :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte