Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Vecka 27. | August 24, 2017 | The Way We Play

Vecka 27.

5 years ago

Nu säger vi hej till vecka 27! Jag säger det igen, och kommer garanterat göra det igen och igen, tiden bara rusar förbi! 27 veckor, poff upp i rök. Den här veckan var det dags för besök nr 2 hos vår barnmorska. Med tredje barn är det bra glest mellan besöken men det gör mig inte så mycket. Jag känner mig väldigt lugn och trygg den här graviditeten, ingen egentlig oro eller några speciella funderingar. Det visade sig att jag hade lågt järnvärde vilket jag märkt av de sista veckorna. Tröttheten liksom tar grepp om en på eftermiddagen på ett obehagligt sett, nästan så jag inte vågat köra bil. Eftersom jag inte heller äter kött så är de kanske en del av bristen, vad vet jag? Jag får peppra med spenat och rödbetor som en vän tipsade om.
Magen växer och frodas, en riktig liten kanonkula är det jag har, precis som med Blake. Jag börjar känna  av den lite och knyta skorna och klä på B börjar bli ett litet projekt där jag måste parera de sura uppstötningarna och flåset. De där med halsbränna är något jag sluppit mina tidigare graviditeter men som jag fått min beskärda del av denna.
Bebis  sparkar och lever om kan jag lova. Jag har moderkakan i framvägg vilket gjorde att jag kände av bebisen senare  än mina andra barn men i övrigt känns de som tidigare med knuffar, buffar och rejäla sparkar och snurrar, både inuti och utanpå. Så mysigt (än så länge!)

VK · 5 years ago
Nydelige bilder! Kan jeg spørre hva fargen på veggen heter? :) På forhånd takk!

Emsloo · 5 years ago
Tusen tack! Färgen heter Deep Sarcelles och kommer från Nordsjö Sveriges sortiment! Underbar färg.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte