Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Morgonrutin. | August 27, 2017 | The Way We Play

Morgonrutin.

5 years ago

På helgen är de här nästan alltid vår rutin, långt morgonbad! Blake äskar att bada och är en riktig liten fisk i vattnet både när de kommer till badkar och sjö/hav. Han känner uppenbarligen inte av kyla som jag gör jag. Han låg i bra länge i sjön vid oss när de va ynka 18 grader, jag vägrade ens gå i!
Jag är så nöjd med vårt beslut att sätta in badkar när vi renoverade badrummet. Det är så otroligt härligt att kunna låta barnen bada och ja, vi med såklart. Det enda med badrummet som jag kan ångra nu i efterhand är att ja inte tänkte till med att sätta in en bänk på den vänstra väggen som idag är täckt med skåp från golv till tak med förvaring, tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Visst att man kan ha ett skötbord i ett av skåpen men nja. Vi har beställt ett nu till både B och bebis. B är inte blöjfri än och verkar inte bli de inom den närmsta framtiden så de är lika bra att beställa nu. Att byta blöjor på golvet börjar bli mäkta ansträngande kan jag lova, och bättre blir det ju inte. Jag hoppas det kommer i veckan så min rygg och halsbränna får lite ro.

Johanna · 5 years ago
Så mysigt! Tredje bilden är ju underbart charmig! :)

Amanda · 5 years ago
Vart är "garderoberna" köpta? Så snyggt!

Emsloo · 5 years ago
De är från Ikea och är deras köksskåp :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte