Min bukett.

4 years ago


Jag lever fortfarande lite, lite i den där bröllopsbubblan som alla pratar om. Den påminner mycket om bebis-bubblan (minus bebisen då) men jag ska dock vara ärlig och säga att det blir lite tomt efter all planering. Man laddar så otroligt för ett visst datum, tid och dag och plötsligt så har det passerat och jaha? Var det inte mer nu? Jag är väldigt glad att vi åkte på vår bröllopsresa direkt efteråt för att hålla kvar i känslan och det är något jag verkligen kan rekommendera alla som gifter sig att göra!
Något jag fått mängder av frågor om kring bröllopet är min underbara, spretiga, vilda bukett! Jösses va härlig den blev och vad nöjd jag blev med alla våra blommor, de va liksom perfekta. Att spendera tanke, tid och pengar på just bröllopsbuketten tror jag att de är många som gör och det med all rätt. Som med allt annat så var jag nog ganska luddig i hur jag ville ha den men Maria på Årsta blomsterhandel förstod min luddiga beskrivning på pricken! Jag sa ungefär så här: alldeles för stor, spretigt, vild, vitt med inslag av pioner och massor av grönt. Den beskrivningen och resultatet var magiskt! Vi bestämde även att ta lite vad som fanns för säsongen/dagen. De som var finast precis då och som passade in. Jag gav alltså ingen exakt beskrivning av vilka blommor jag ville ha. Ibland är det verkligen skönt att känna att man bara kan släppa och lita på en person som jag gjorde med Maria. I bröllopsplaneringen är det en ljuvlig känsla!

Emsloo · 4 years ago
Åh men tack! Det är lite hopplock med ranunkel men jag glömmer alltid vad kvistarna heter. Ta med dig bilden och visa i blombutiken så har de stenkoll!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte