Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Matta. | August 23, 2017 | The Way We Play

Matta.

5 years ago

Alltså de här med att hitta den perfekta mattan är verkligen en djungel! I synnerhet om man som jag helst nätshoppar. Jag orkar liksom inte ta mig runt i olika butiker och klämma och känna på varken mattor, kläder eller inredning just nu. Men då är det de här med att uppfatta färg och material rätt, de kan vara otroligt svårt.
Den här mattan hade jag funderat på i flera veckor innan jag klickade hem den. Färgen, hur var den egentligen, för mörk, för grå? Nu ligger den i vardagsrummet och jag kunde inte vara mer nöjd! Jag tyckte vår tidigare var snäppet för stor så detta blev verkligen helt perfekt i både storlek, kvalité och färg. Vi valde en grå och ni hittar den här.
Haha ser ni för övrigt att jag påbörjat ommålningen av fönstren? Lite halvt sådär.
Inlägget är ett samarbete med Ellos.

Emsloo · 5 years ago
Hej! Åh ja ska kolla. Kan skicka en till dig via instagram så du kan få se, men de funkar bra faktiskt. Vi går också mot väggen! <3

Emsloo · 5 years ago
Hej, De har fått flytta hem till min syster temporärt :)

Emsloo · 5 years ago
Ja de är jättesvårt att se på bilderna på hemsidan. Vi har den som är 170x240! :)

Johanna · 5 years ago
Den ser superfin ut! :) Jag älskar mattor, de kan göra så stor skillnad för ett rum! Vår lilla odåga till vovve har dock för ovana att kissa inne i efterlöpet ibland och då är det ju såklart mattan som råkar illa ut tyvärr :(

Emsloo · 5 years ago
Är de sant! Vi har exakt samma problem .. en av anledningarna till att vi byter hyfsat ofta eller inte vill lägga ner en förmögenhet på just mattor. Jag har börjat lägga ut handdukar över mattan för att undvika, har fungerat hyfsat bra! :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte