Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
ECO. | August 26, 2017 | The Way We Play

Eco.

5 years ago

Till Blake hade vi aldrig vagn/vagga täcke och kudde men eftersom den här lille ska sova just i en vagga (eller mellan oss då ..  vilket jag tror starkast på) så har detta nu införskaffats! Jag kikade runt en del innan vi landade i dessa från Färg & Forms ECO sortiment just med anledningen att de är ECO. Precis som med allt vi stoppar i oss så tycker jag det känns viktigt att de som är närmst kroppen för de små är hälsosamt och av bästa kvalité, de vill vi nog alla.
Färg &Form har även kommit med en superfin kollektion med ekologiska barnkläder i upp till storlek 92 i mjuka, fina färger. En kan aldrig ha för många filtar så en liten moln filt, body och byxa fick också flytta in i bebisens skåp. De är något med att vika in de små plaggen, fantisera om det absolut kaos som snart kommer infinna sig och försöka se ljuset i tunneln, de känns bäst att förbereda sig så, på kaos. Värre kan de ju inte bli .. eller? Tre-barns-chocken here we come!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte