Baby favorites!

6 years ago

Jag ska va ärlig och säga att jag har haft och har fortfarande lite svårt att greppa att de ska komma en bebis till hösten. Allt har gått så fort och jag är redan i vecka 25 utan att jag hunnit blinka! Det ska givetvis bli super härligt med en bebis och vi längtar alla så mycket men just att få de att kännas verkligt har varit lite svårt för mig denna graviditet. Nu har vi iaf börjat samla på oss lite små finheter till den lilla pojken som kommer och man kan ju inte nog kära ner sig i alla små saker som finns! De slog mig i förra veckan att de kanske är dags att iaf börja fundera på vagn osv så de ska snart tas tag i! Några tips kanske? Jag är lite sugen på att köra en Joolz igen, precis som med Blake men de återstår att se. De här fina små muslin filtarna/tvättlapparna och tossorna kommer från Babyshop och ni hittar dem här och här.

Madeleine · 6 years ago
Vi kör Emmaljunga Viking med lufthjul och är supernöjda med den. Minsta vagnen i Emmaljungaserien. En liten smidig lättkörd vagn som tar sig fram överallt, stad med butiker och kullersten som landet med grusväg. Utan att för den delen kännas liten! Minus för suffletten i liggdelen som inte har någon solflärp eller liknande, stort plus på sittdelen dock där sufletten går att fälla ner helt.

Frida G Svensson · 6 years ago
så glad att jag har hittat din blogg för den är magisk!

Matilda Wickström · 6 years ago
Hej! Vi är nog precis runt samma vecka, och har precis börjat införskaffa diverse prylar åt vårt andra barn. Vi hade en Stokke Crusi ett tag med vår första och har nu precis köpt den uppdaterade versionen Stokke Trailz och utan bebis i är vi än så länge supernöjda. Inga farliga gifter i materialen (som tyvärr många av de andra kända märkena har det visat sig), rymlig, terränghjul, stabil och smidig, OCH snygg :) Tips!

Emsloo · 6 years ago
Hej, åh vad roligt! Grattis till bebis :) Jag har faktiskt beställt en vagn nu .. det blev en till JOOLZ men den uppdaterade versionen. Får se hur den är att köra osv. Hoppas på bra då vi bor på landet nu!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte