Nymålat.

7 years ago

Den här veckan är jag och Blake ensamma hemma, Engla är med sin pappa och Christian har åkt till Frankrike för att surfa. Väldigt konstig, lugn och mysig känsla att bara vara vi två. I höst/vinter kommer huset vara fullt med ny bebis, skoltjej och mannen såklart så nu njuter vi av en vecka i mamma-Blake bubblan. Idag inviger vi vår lilla entré som jag precis målat krispigt vit. Hjälp vad lite färg kan göra! Jag är så glad att jag tog tag i projektet och gjorde de grundligt och ordentligt. Jag skrapade noga, målade allt trä som tittat fram med Tinova Wood Base Oil och målade sedan två lager med Nordsjö One Super Tech. Färgen torkar supersnabbt och är övermålningsbar efter 2h så allt gick fort när jag väl satte igång. Jag måste slå ett slag för hur enkelt och roligt de är att måla och att göra-det-själv. Med rätt färg och verktyg är det riktigt kul! Här är nu vår nya frukostplats med utsikt över åkrarna och att ta en kopp te i solnedgången är inte heller helt fel. Tänk att vi får bo så här, mitt i naturen och med grönska så nära! Nu ska vi packa in oss i bilen och åka till Ulriksdals Trädgård och sedan väntar middag hemma hos mamma och poolbad för B.
Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte