Min klänning.

4 years ago

Nu är det mer än en vecka sedan vi stod där, hand i hand framme i kyrkan. Jag skakade i hela kroppen och jag kunde för mitt liv inte hålla tillbaka tårarna. Vilken dag, kväll och natt! De finns inte en sak jag skulle vilja ändra på eller göra ogjord. Allt var perfekt in i minsta detalj och jag tror inte jag skrattat och gråtit så mycket på en och samma kväll någonsin. Magi från början till slut.
Då jag har så mycket jag vill dela med mig av till er från den här dagen så gör jag separat inlägg. Först ut kommer klänningen, min vackra bröllopsklänning som jag fått mängder av frågor om.
Jag visste precis vad jag ville ha och var jag skulle hitta de. Jag ville ha något annorlunda och unikt. Stilen var redan uttänkt och var skulle ja hitta den perfekta vintageklänningen om inte hos Elsa Billgren? I hennes lilla ateljé ryms ett helt hav av vackra klänningar och den absolut första klänningen hon plockade fram var den rätta. De kändes direkt, den satt helt perfekt var precis så jag drömt om. Helt unik och med en underbar patina och historia. I maj fick jag hämta hem den och har sedan dess snurrat otaliga varva framför spegeln och drömt om bröllopet. Jag är så otroligt glad att jag fick äran att gifta mig i den här vackra skapelsen och att lilla bebisen också fick utrymme.

Johanna · 4 years ago
Visst är det precis samma som Hanna Wessman bar på sitt bröllop? Kände så igen den!

Ingrid Wenell · 4 years ago
Så himla himla vackert. Blir alldeles tårögd! Längtar enormt till vår stora dag som vi smått börjat planera nu. Vi har ju också en liten skrutt och funderar på hur man får ihop en vuxen bröllopsfest där alla kan slappna av men ändå där barnen är en del av det på något sätt. Hur gjorde ni? Kram på dig!

Anna · 4 years ago
Du är såååå fin! Kram

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte