Halvvägs.

7 years ago

Den här graviditeten har verkligen gått i rekordfart! Jag har knappt insett att jag faktiskt är gravid och att vi ska få en till liten familjemedlem också poff är vi halvvägs! Skönt tänker ni kanske men nja, jag vill verkligen njuta den här graviditeten och vara närvarande. Vem vet de kanske blir min sista? Nu är vi iaf halvvägs och jag mår toppen! Precis som mina tidigare graviditeter med Engla och Blake så mår jag jättebra även om kroppen kan värka till och vissa kvällar säger ja gärna godnatt samtidigt som B. Att få den här veckan efter bröllopet, barnfria och lediga har verkligen varit så skönt och behövligt. Jag tror jag kommer kunna börja fokusera mer på bebisen nu när bröllopet har passerat och jag kan vara mer här och nu, njuta. De känns som vi måste försöka få Blake att förstå vad som komma skall och göra honom så förberedd de går inför den stora förändringen som kommer. Tänk att vår baby B inte kommer vara vår baby så länge till. För Engla blir nog inte förändringen lika stor och som tolvåring är man mer resonlig och förstår vad som komma skall. Har ni några konkreta tips på förberedelser för en 2.5 åring så tar jag gärna emot!

Caroline · 7 years ago
Du strålar verkligen! Så vackra bilder också :)

Emsloo · 7 years ago
Tack snälla du ❤

Lykke · 7 years ago
Der er kun 16 mdr mellem vores drenge. Jeg fik af vide af sundhedsplejersken, at hvis begge børn har brug for en eller græder samtidig, skal man lade den mindste vente. Den "store" forstår mere og har lidt mere brug for dig. Hun sagde også det var vigtigt at sætte ord på over for den store, når de er dygtige og venter på en når man f.eks. ammer. Håber du forstår mit danske :-) held og lykke med det hele! Det er fantastisk med to børn tætbpå hinanden, de får så meget glæde af det.

Madelene · 7 years ago
Så himla fin <3 Jag minns när vi var gravida samtidigt och var med i samma grupp på Facebook. BF december <3 Jag har också fått ett till barn sen dess. i september förra året kom lillebror Ebbe. Kul att kika in på din blogg och följa dig, så duktig! Jag har själv gjort ett tappert försök att blogga, går sådär med den tiden och ni som bloggar så mycket ska ha en eloge för det är ett jäkla jobb! Även fast jag är föräldrar"ledig" hinner jag inte med hemmet, barnen och bloggen blir svår att hinna med. Jag måste införskaffa en system kamera med wi-fi om jag ska hinna. Lycka till och det ska bli kul att följa dig och din graviditet även denna gång.

Tove Larsson · 7 years ago
Så fin du är! Jag väntar mitt andra barn i slutet av augusti/början av september och har redan en 2,5-åring. Vi pratar mycket om bebisen, läser böcker, har nästan spikat ett namn som blivande storebror har snappat upp och han är helt med på att det är en bebis i min mage, men såklart förstår han det inte på ett djupare plan än så. Puck får ett syskon heter en bok vi gillar här hemma, den är rolig :) Lycka till!

Malin · 7 years ago
Så fin & så fina bilder <3 Var är den söta toppen ifrån?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte