Göra om.

4 years ago

 Efter att vi kom hem från Gotland så har vi mer eller mindre startat och avslutat hundra olika projekt! Att bo i hus är verkligen ett ständigt projekt och så snart du känner att du är klar med en del och ska avsluta så är de ett annat projekt som tar vid! Jag älskar att ha saker att göra och har rätt svårt att sitta stilla vilket jag säkerligen skulle behöva öva på då och då men att ha hus passar mig.
De största projektet vi dragit igång med är att göra om terrassen, utöka den och skapa en nya del för umgänge. En sak jag funderat mycket på är hur vi ska lösa frågan med solen. Visst älskar man att ha sol i ansiktet men inte alltid när man ska äta har jag märkt. Jag fastnade för den här typen av markis hos bygghemma.se och funderar på om de skulle kunna vara en variant för oss? De skulle passa väldigt bra att kunna täcka en så stor del av terrassen om solen är riktigt gassande. Nu ska jag ut och styra upp lite i entrén innan tidigt läggdags.
Inlägget är ett samarbete med bygghemma.se

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte