Falsk burrata.

4 years ago

Att vara gravid utesluter verkligen många goda saker, även om de goda och härliga som kommer ur en graviditet slår de med hästlängder, såklart. Jag är en riktig salami-, ost och rödvinstjej och just detta är de ju big no no på om man ska va noga. Hålla på och frysa in och planera när suget ska slå till är inte riktigt mig grej så de blir till att hitta annat gott att njuta av. En ny favorit hemma hos oss är att slänga ihop en falsk burrata med kex eller baguettestumpar med olivolja och rosmarin till. Mm sååå gott! Du mixar helt enkelt en 125g mozarella med ca 1dl grädde och lite salt! Svårare än så är de inte och du får själv känna dig fram med mängden grädde för den rätta konsistensen. 

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte