Bröllopstips del 1.

7 years ago

Lokal. Jag är ingen person som är bra på att planera långt i förtid och se till att saker är genomtänkta flera månader eller tom år i förtid. Efter att ha börjat söka efter bröllopslokal i början av året insåg jag dock att alla inte är som mig. Folk är ute i god tid när de bokar både lokal och kyrka inför bröllopet. Kanske att jag tar lite väl lätt på stor saker som denna men allt som oftast löser det sig och blir bara så himla bra ändå! Som just detta med lokalen. Jag hade från början en solklar bild av vad jag ville ha (ja som min man förkunnade under bröllopet så är de i ärlighetensnamn jag som planerat och styrt upp allt, jag är lite så). Jag ville ha en unik lokal, i naturen med vackra miljöer och en lokal jag själv kunde besämma över. Inte de lättaste när man är ute fem månader innan satt bröllopsdag. Hur som helst så hittade vi tillsist av en händelse Lydinge Säteri utanför Uppsala. En bra bit ifrån var vi bor men helt rätt! Vi hade sådan tur att Anna som äger säteriet med sin man precis släppt första juli då de tänkt åkt iväg då egentligen. Lydinge säteri var och är den optimala platsen för ett bröllop som vårt! Du har själv alla möjligheter till att göra fest-ladan presonlig och inreda den som du vill. Inredning som bord, stolar och porslin finns att tillhandahålla och så även urmysiga sovsalar för dina gäster. Anna och Ola är otroligt hjälpsamma och tillmötesgående för att göra den stora dagen så bra som möjligt! Läs mer på deras hemsida här. Rental Stories. Min räddning! Alla som ska gifta sig och planerar ett bröllop behöver en Anna. Jag ljuger inte när jag säger att jag inte hade klarat av all planering och dekor utan Rental Stories och Annas hjälp. Anna driver företaget Rental Stories där hon erbjuder både sin expertis som bröllopskordinator samt hjälp med dekor och uthyrning inför bröllop. Hon är helt magisk, lyhörd och duktig och jag är så glad att vi tog beslutet att anlita henne inför denna dag. Lokalen blev på pricken som vi tänkt oss, allt från blommorna på borden till girlangerna i taket. Att även ha någon som tar över alla trådar och planering så du bara kan njuta av dagen är ovärderligt! På vår bröllopsdag kände jag mig så otroligt lugn och sansad så mina tärnor nästan började ifrågasätta hur jag kunde vara så cool med allt som skulle klaffa och falla på plats. Allt har jag underbara Anna att tacka för! Läs mer om Rental Stories här. Foto: Malin Lindner.

Renée · 7 years ago
Hej, ert bröllop ser fantastiskt ut ! Jag undrar om var din mans fina kostym kommer ifrån ? Vänligen Renée

Emsloo · 7 years ago
Hej! Tack! Den kommer från Zara!

Alexandra · 7 years ago
Hej! :) Jag har också spanat in den här fantastiska lokalen. Hur många hade ni som kunde bo över i anslutning till stället? Vi bor i Stockholm och en del gäster kommer från andra delar av Sverige. Så om jag skulle välja det här stället (planerar bröllop 2019), så vill jag veta att boende inte blir krångligt för gästerna :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte