Bobo.

6 years ago

Blake har verkligen vuxit under sommaren och är en riktig liten kille nu! Så häftigt att se honom växa och utvecklas. Bara en sådan sak som att han gått från att säga "Blake ha den" osv till att uttrycka sig i jag-form, att han börjar förstå sin egen person och att han är ett jag, så coolt!

Hur som så är han en stor kille, framför allt lång! Jag klickade hem ett gäng kläder från Bobo Choses nya kollektion från Baby Shop innan vi åkte till Gotland och jag tog 4-5 år i hans kläder, ett vik upp i ärmen också va de perfekta! Jag kunde inte hålla mig och beställde även en tröja och en onsie till bebisen i magen, så härliga uttvättade färger som jag bara älskar just nu. Jag vill ha allt i den här färgskalan + lite härligt bränd gul.
Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte