Light renovering.

4 years ago

 
Vi bor i ett hus som egentligen är två hus som är ihopbyggda med en gång, uppifrån ser de ut som ett H. Det äldre huset är delvis från slutet av 1800-talet och devis påbyggt under 1990 talet. Den stora påbyggnaden av de hus som idag är kök, vardagsrum, badrum och entré skedde 1999. Elen har alltså ett par år på nacken och under vår badrumsrenovering i vintras så drogs elen om men vi böt bara ut enstaka eluttag. Nu har projektet byta-ut-alla-gula-och-fula-uttag påbörjats!
Schneider Electric har superfina uttag som är i klassisk retor stil som vi redan har i både köket och inne på toaletten. Nu har vi bytt ut de gamla gula uttagen i vardagsrummet som är placerade precis innan gången ner till den äldre delen och jösses vilken skillnad! Hela rummet får ett lyft och känns nytt och fräscht! Jag gillar den runda formen och att uttagen är lätta att kombinera med strömbrytare, dimmer och stickkontakter.
Inlägget är ett samarbete med Schneider Electric.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte