Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Favoriter i hyllan. | June 1, 2017 | The Way We Play

Favoriter i hyllan.

5 years ago


Jag älskar verkligen de här lilla skåpet som jag fyndade i min mammas källare. Med lite färg så blev det verkligen som nytt och passar perfekt att fylla med Blakes alla små finheter! Skåpet fick färgen Luftslott från Nordsjö och Blakes väggar har färgen Deep Paris. Jag får mängder av frågor om dem så jag passar på att skriva dem här för er som är nyfikna.
Trots sjukdomarna som hägrar här hemma just nu så börjar ja känna ljuset i tunneln. Jag är sugen på att vända upp och ner på det mesta här hemma. Efter en tid av noll energi verkar jag har återfått lite kraft och vilja att göra om och fixa. De kanske har med vädret att göra men jag har inte orkat ta mig för någonting på flera veckor! Så härligt när de vänder och inspirationen kommer tillbaka.

Emsloo · 5 years ago
Ja! Jag håller helt med dig, älskar det!

Emma · 5 years ago
Helt fantastiskt fin stil du har! Undrar över dom fina träklossarna med bokstäver, var är dom ifrån? ✨

Emsloo · 5 years ago
Tusen tack! Vd glad jag blir! De kommer från ooh nio official! Finns lite här och där :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte