Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Plantera om. | May 23, 2017 | The Way We Play

Plantera om.

5 years ago

Nu är de verkligen knallgrönt utanför fönstret hos oss. I helgen sa de poff och varenda liten knopp slog ut! Jag älskar verkligen den här tiden på året, när hela sommaren ligger framför en men vi har börjat få lite försmak på värme, sol och grönska.
Ett av mina favorit ställen nu på våren och sommaren är Ulriksdals slottsträdgård. Jag kan spendera timmar där och bara gå runt mellan raderna av blommor, buskar och grönsaker. Igår var jag där och köpte mig en ny doft pelargon och en Doktor Westerlund planta. Nu vill jag fylla hemmet med nya blommor och även terrassen ska snart få sig ett lyft med mängder av grönt. För visst vågar man lita på att frosten är borta nu?

Liv · 5 years ago
Så fina bilder du tar! Vad anvävder du dig av för kamera och vilket objektiv har du?

Emsloo · 5 years ago
Tack! Jag har en Canon 70D med ett 50mm objektiv!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte