När ute blir inne.

5 years ago


De här med grönska, värme och sol är verkligen min melodi. Jag njuter verkligen nu när trädgården är grönare än grönast och det går att öppna upp dörrarna till vår lilla altan på framsidan av huset där barnen kan sitta i solen och äta eftermiddags mellanmål.
Precis just det gjorde vi i måndags. Vi drog ut kuddar och den lilla favorit mattan på vår nymålade mini altan och bara njöt. Blake som aldrig kan sitta stilla sprang runt och hjälpte Christian att klippa gräset med sin leksaks gräsklippare. Jag hoppas innerligt att hela sommaren ska bli fylld med sådana här dagar, då man glömmer lite vad klockan är och äter middag på tok för sent och barnen leker och busar i trädgården med en värmande sol i nacken tills det är läggdags.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte