Intense paris.

4 years ago


För ett par veckor sedan var det dags för Englas rum att målas om! När vi flyttade in valde jag färg och det blev en beige variant som Engla aldrig riktigt gillat. I sommar blir Engla 12 år och de innebär att jag snart har en tonåring att handskas med och givetvis ska man som 12 åring få välja färg i sitt rum!
Engla valde en något mörkare grön än den som Blake har i sitt rum. Hon valde Nordsjös Intense Paris och vi valde att måla med Nordsjös Extra matta färg, hur fint? Jag valde att måla in både tak och takbjälkar för att ge rummet en riktigt ombonad känsla, ett hettips till er som står i målartagen. Våga tänka utanför boxen och våga ge rummet en annan känsla genom att tex måla in listerna, taket eller kanske en möbel!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte