För kropp & hår.

4 years ago


De här med att hitta bra produkter för både hy och hår har egentligen aldrig legat i mitt intresse. Min vän Lisa är en rackare på allt vad krämer och oljor heter och nu äntligen tror jag hon har lyckats smitta av sig lite av de på mig. De känns riktigt lyxigt att ha bra och något påkostade produkter när jag lägger mig i badet, barnen sover och huset är tyst.
Sen är det ju det här med att hitta tiden att hitta just BRA produkter. Jag hittade till Bangerhead.se för en tid sedan och där gör jag nu alla våra inköp av tvålar, schampo, balsam etc. Ett favorit märke är Davines och deras Oi serie som jag fullkomligen älskar! Ett annat märke som hela familje använder är Dr. Bronner’s ekologiska tvålar, ni bara måste testa Lavendel och Lemongrass, doftar ljuvligt! Pst, de har just nu rabatt på all hudvård hos Bangerhead inkl Dr. Bonners’s  HÄR.

Jeanette · 4 years ago
Så lekkert du har det. Hvor er den fine skittentøyskurven med lokk fra?

Emsloo · 4 years ago
Den kommer från ROOM!

Rosa · 4 years ago
Hej, var är träbrickan från? :)

Emsloo · 4 years ago
Hej, Den kommer från The Oak men :) kram!

Maya · 4 years ago
Hej! Vart är den fina "stegen" ifrån? Med vänlig hälsning, Maya

Emsloo · 4 years ago
Hej! Den kommer från Ellos! Kram!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte