Carpet love!

7 years ago

Igår kom äntligen vår efterlängtade matta på plats! Jag ville ha något enfärgat som inte tar för mycket uppmärksamhet men som ändå tillför de där mysiga som man vill att textilier ska göra i hemmet. Jag har verkligen letat med ljus och lykta efter en passande matta i rätt storlek men de är inte helt lätt att hitta! De här med att kunna uttyda färger och nyanser är också riktigt svårt om man sitter framför en skärm och ska försöka välja mellan olika grå nyanser. Hur som helst så bli de riktigt, riktigt bra! Mattan hittar ni hos Ellos som just nu har 25% på hela sitt hemsortiment inkl varumärken och möbler. Klicka er vidare till mattan här.

Emma · 7 years ago
Hejsan! Jag hittade nydligen till din blogg och är helt fast, ni har så fint hemma! Kan inte du göra ett inlägg så man får se alla rum och hur de ser ut! Du kanske redan har gjort nått sånt tidigare men skulle va kul :) kram!

Emsloo · 7 years ago
Hej! Absolut, de ska jag försöka få till fram över :) Kram

ANNA · 7 years ago
Den var verkligen superfin!

Ana Zamani · 7 years ago
Wow! Det är ju Mattan med stort M som har hittat hem! Ljuvligt! Vilken färg är det du har köpt?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte