Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Badkar från NORO. | April 11, 2017 | The Way We Play

Badkar från noro.

5 years ago


De är verkligen en djungel av badkar på marknaden och de var verkligen svårt att landa i vilket badkar som passade just våra behov inför renoveringen. Vi ville ha ett djupt och stort badkar med raka linjer, klassiskt uttryck men ändå modernt. Efter mycket sökande hittade jag NORO.
NORO står för kvalité och funktion, hos dem finns verkligen någonting för alla smaker. Hos dem hittade jag snabbt vad vi letade efter och jag föll pladask för badkaret NORO Sand White i gjutmarmor. Precis som vi ville ha de, på pricken!
Vi har njutit varje sekund av att äntliga vara med badkar! Vi har verkligen längtat efter att kunna låta barnen plaska och leka och ta långa varma kvällsbad. Jag kommer aldrig ångra vårt val att stå över en dusch mot det här badkaret!
Ni hittar NORO Sand White här och ni kan läsa mer om NORO här.
Inlägget är ett samarbete med NORO.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte