Sänghimmel.

7 years ago

Nu är sänghimmeln tillbaka för en rond två i vårt sovrum! Jag älskar verkligen känslan som den ger sovrummet, mjukt och inbjudande, precis så som jag vill ha de till våren. Jag har även köpt upp mig på ett helt gäng av olivträd som står lite varstans här hemma, vi får se om jag lyckas hålla dem vid liv och med blad. Jag är väldigt sugen på att införskaffa en stor matta att ha halvt under sängen men så länge har jag tagit in den här lilla gudingen får The happy hills shop, ni hittar den här till en billig peng. Ikväll blir det inte till att sova under den här himlen av tyg utan jag och Christian ska in och se på Alex & Sigges show och sen bo på hotell, så välbehövligt och mysigt. Hoppas ni får en ljuvlig fredag och helg. Sänghimmeln hittar ni här och just nu får ni 25% på den!

Johanna · 7 years ago
drömmigt sovrum!!! Är så sugen på liknande sänghimmel - men först måste jag fixa en sänggavel...

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte