Badrock.

7 years ago

Sedan vårt badrum blev klart så har Blake fullkomligen bott i vårt badkar! Han älskar att bada och är en riktig fisk i vattnet. De värsta är dock när han måste gå upp, då blir de skrik och sura miner kan jag lova. Nu har vi precis införskaffat en ny badrock till B som han älskar att ha på sig, de gör avslutningen något lättare. Att få vara en kanin med långa öron måste vara alla kids dröm! Ni hittar den hos Minirepubliken här. De har verkligen ett unikt och handplockat sortiment för barn och barnrum. Kika in vetta! När det kommer till produkter för bad så tycker jag att Hjärtats schampo & balsam är super, även deras balsamspray som reder ut Blakes ruffs väldigt bra.

Lotta · 7 years ago
Hej! Kan man få be om ett badrums-inlägg månne? Vi står mitt i startgroparna för två badrumsrenoveringar och jag blir alldeles snurrig av alla beslut och val... hjälp! Hur tänkte ni? Mvh, Lotta

Emsloo · 7 years ago
Åh ja vet .. jag kände likadant! De kommer ett inlägg snart :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte