Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Doft av linne. | March 21, 2017 | The Way We Play

Doft av linne.

5 years ago


De här men att skapa en härlig atmosfär i hemma med doft är någonting jag verkligen älskar. Jag förbrukar doftljus på löpande band och ni som har koll vet att de riktigt härliga doftljusen oftast kostar en slant. Just därför skulle jag inte kalla det en speciellt ekonomisk hobby men i det här fallet spelar de ingen roll, en härlig doft hemma slår allt!
Nu till badrummet har jag brassat på med de här ljuvliga ljuset från By Binette och de svenska märket Sorefactory. Otroligt prisvärda ljus som doftar naturligt och helt fantastiskt härligt. Jag har testat Linnelakan som passar perfekt i badrummet och även Kvällste som jag har i vardagsrummet. Ni hittar dem här till ett riktigt pang pris, de finns även i en mindre variant om du vill dofta dig till din favorit! Psst, den fina spegeln hittar du också hos By Binette här.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte