Bathroom details.

4 years ago


Badrummet är som ni vet helt färdigställt nu, halleluja!! Barnen badar tillsammans varje kväll och skvätter ner precis överallt, så härligt att höra dem skratta och leka ihop trots ålderskillnaden på 8 år. Jag minns verkligen de där från min barndom, kvällsbadet med min syster, så mysigt att man smäller av.
Jag har fått lite ordning med bland annat en ny badrumsmatta, förvaring och en ny omgång handdukar. Jag kastade ut alla vår gamla handdukar efter renoveringen och bestämde mig för att investera i nya, verkligen så värt det! När man har ett rum som är helt nyrenoverat vill man verkligen att allt ska vara fräscht och tiptoppen.
Just nu får ni 25% på ett helt köp inkl varumärken och möbler hos Ellos. Länkar nedan!
Ni hittar mattan här/handdukarna här/förvaringskorgarna här/skrubbborste, nagelborste, kroppsborste här/ favorit handkrämen här/doftljus från DAY här.

Lina · 4 years ago
Vad fint. Var har ni köpt golv- och väggplattorna?

Emsloo · 4 years ago
Golvet är köpt hos Stone Factory och kaklet till väggarna köptes i en vanlig kakel affär :)

Isabelle · 4 years ago
Så fint! Tänkte köpa en likadan badrumsmåtta, men vilken färg har du? Tycker du även handdukarna funkar bra i den stl?

Emsloo · 4 years ago
Hej! Mattan är verkligen fantastiskt fin! Vi har den som heter Pärlemogrå hos Ellos, finns en länk du kan trycka dig in på. Jag har de små handdukarna i samma serie från Himla och jag gillar dem jättemycket! :)

Johanna · 4 years ago
Hej, OMG så fint ert badrum blev! Drömmen! <3 Vi med håller på med badrumsbestyr (bygger hus) och jag måste fråga var era badrumsskåp kommer ifrån, de som ser ut att gå från golv till tak. De verkar svälja hur mycket som helst och vara SÅ snygga (du har postat nån bild på B framför dem tidigare).... Något sådant skulle vi med behöva. Och hoppas att du snart bjuder på en glutt på den hörnan av badrummet och med tvättstället snart :) Cravar efter all inspo jag kan få just nu, haha! Kram!

Emsloo · 4 years ago
Hej! Tusen tack för värmande ord <3 De är IKEA:s köksskåp faktiskt, blev riktigt bra! Jag gillade idén med att de skulle vara som en vägg fast med förvaring. Lycka till med era kommande projekt!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte