Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Julkulor. | November 30, 2016 | The Way We Play

Julkulor.

6 years ago

 

 

I år ska vi för första gången någonsin ha en riktig gran hemma, jag är så pepp! Avsaknaden av julgran skapar ju även en avsaknad av julkulor att ha i granen.

I förra veckan hittade jag dessa som jag tyckte va lagom på något vis. Fina, enkla men ändå krussedulligga som man vill ha de till jul. Jag slog till på 6 paket då jag vill ha granen enhetlig. Kanske En fin liten vimpel får ta plats också, de återstår att se! Ni hittar dem HÄR.

Frågan är när man köper gran så man vet att den håller sig till jul? Och vilken typ av gran? Jösses alla dessa viktiga frågor som kräver svar.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte