De här med sjukdomar.

7 years ago

Dagar som denna är det perfekt att ha ett gäng böcker att bläddra i och dricka mängder av vatten! B är äntligen bättre men vi har råddat veckan så att han inte går till föskolan alls. De är så osäkert det här med när man är smittofri tycker jag. Det känns som att de lätt blir att en magsjuka bara grå runt i cirklar på förskolan eller arbetsplatsen. Jag är helt övertygad om att majoriteten av de som varit magsjuka går på tok för tidigt tillbaka till sin dagligaverksamhet och där med smittar ner andra. Och i ärlighetens namn, som en kompis till mig sa igår, att påstå att man inte kan vara hemma för att man måste vara på jobbet, absolut men varför skulle ditt jobb vara viktigare än mitt? Vem säger att jag sen har tid att vara hemma för att du lät ditt barn gå för tidigt till föskolan och smitta andra? Ömsesidig respekt och ett gott omdöme önskar jag av alla den här tiden på året när sjukdomarna hägrar.

Hur tänker ni i den här frågan?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte