Ekologiska&giftfria trädjur

6 years ago

Som jag skrev tidigare i veckan så var jag och besökte leksaksaffären Kurragömma förra helgen. Jag och ett härligt gäng tjejer är ambassadörer för butiken och vi blev bjudna på ett riktigt härligt dygn hos dem i Borås.

Väl där fick jag välja ut några av mina favoriter ur deras välsorterade sortiment av leksaker att ta med hem. Först ut är dessa underbara trädjuren.

Djuren är handgjorda i Europa och även handmålade med vattenbaserad färg. Jag gillar verkligen de mjuka färgerna där trät får lysa igenom.

Leksaker som är både lekvänliga och fina att se på är något jag gillar skarpt. Dessa djuren fungerar att både banka och leka med samtidigt som de passar fin fint i Baby B’s stringhylla.  I serien finns de mängder av djur och priset per djur ligger på mellan 65-140kr.

_____________________________________________________________________

Ni hittar hela Kurragömmas sortiment av trädjur här. 

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte