Baby b's bilstol

6 years ago

Jag är stolt ambassadör för BeSafe, vilket ni säkerligen redan känner till. Att få vara ambassadör för ett företag som står för säkerhet för barn i bil är någonting jag värdesätter enormt.

Som höggravid tog jag mitt efterlängtade körkort. Jag minns att jag tänkte “hjälp, ska jag köra den här lilla bebisen som komma skall?” Ska jag våga det? Visst att jag kör försiktigt och varsamt, men alla andra då? Nu har jag vant mig med att köra mina barn i bilen och självklart blir det en vanesak och man släpper oron. De skulle inte vara hälsosamt att alltid gå runt att oroa sig över vad som SKULLE KUNNA hända.

En sak som gör att jag känner mig lugnare och med tillfreds med att köra baby B i bilen är hans bilstol. Han har en iZi Kid X1 i-Size i färgen black cab som vi fick installerad innan sommaren.

En stor fördel med den här bilstolen är att den har ett av de bästa vilolägena på marknaden. Baby B som inte är så stor än behöver fortfarande kunna vara ner lutad under bilfärden. Ni kan kika på en enkel installations video inne på BeSafe’s hemsida här som visar hur du enkelt reglerar läget, du kan även göra de under bilfärden.

En annan fördel är att stolens ISOfix armar är reglerbara och gör att du kan reglera utrymmet för ditt barns ben (även utrymmet som stolen tar i bilen).

Nyligen så blev iZi Kid X1 i-Size stolen PlusTest godkänd enligt världens tuffaste test för bilbarnstolar. Hurra för det! Den fick hela 8/10 i testet! Vinnaren blev faktiskt BeSafe’s iZi plus som fick 9/10.

Är du nyfiken på att läsa hela testet och motiveringen så hittar ni testet här.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte