Pre-birthday party

6 years ago

På fredag smäller det, då blir Engla tvåsiffrigt!

Idag körde vi pre-birthday party för Engla hos min bästa vän Lisa som missar den stora dagen. Lisa hade gjort sommarlunch och bakat jordgubbstårta dagen till ära. Attans så smarrigt!

Vi satt ute och fikade och lyckades faktiskt ducka för regnet som hängde i tunga moln runt oss. Dock så var det en OMÖJLIGHET att tända ljusen på tårtan så det blev en tur in, tända & blåsa ljus, också ut igen. Så jäkla svennebanan!

Av Lisa fick fröken två efterlängtade Monster high dockor, vilken lycka! Lekandet har gått i ett sen paketet öppnades. Jag älskar de faktum att Engla fortfarande bygger med lego och leker med barbies. Barn ska vara barn, så länge det bara går. Amen.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte