The Way We Play

Att få vardagen att gå ihop..

2 years ago

Hej!

Ledsen att vi inte varit så aktiva på senaste. Fasiken va svårt det kan va att få ihop allt ibland. Jag har så fruktansvärt mycket i huvudet just nu. Nikki varannan vecka, Bill varenda sekund jag inte är på jobbet, Amanda som jag givetvis måste uppvakta och vara rädd om då hon tar ett stort lass som mammaledig, arbeta heltid + att vi just flyttat kontor (där jag delvis ansvarade för flytten) och som topp på allt just bliven husse till Ninja (italiensk vinthund) på 12 veckor.

Sen har ju vardagen sina konflikter, allt från jobb, skola, ansvar så som matlagning, blöjor, handlingar, städning, sjukdomar, stress etc…

Vet inte riktigt hur jag funkar som tar på mig så mycket saker, jag har inte haft en lugn stund sen sommaren och inte heller en sekund för mig själv. När jag får tid över fotar jag och bloggar, kommer på saker som måste göras, köpas, fixas etc.

Dom flesta som man känner undrar vad man håller på med. Höjer ögonbrynen och undrar hur man kan ha så många saker i luften och på toppen av allt både ta hand om en liten 8 månaders kille och även träna en liten 12 veckors valp och göra henne rumsren. Ja, trots att jag tidigare gått in i väggen rejält så jag knappt kunde gå utanför dörren på flera månader utan att tro jag skulle dö och veckovis av kbt besök, övning och rehabilitering så måste jag ändå säga att det finns nog ingen annan lösning till lycka än att bara köra på och följa hjärtat. Många säger nog emot och tycker man ska stanna upp, avvakta, vila ,etc etc men det funkar inte för mig. Jag trivs bäst i kaos där jag fyller varenda minut med saker. Jag tror nyckeln till allt är hur man ser på det hela, om man väljer att se svårigheterna och allt jobbigt hela tiden så kommer man ju knappast vidare eller blir lyckligare. Men om man tittar på det man älskar och försöker reflektera över hur lycklig man är över det man har ja då blir det fasiken inte så svårt även när allt känns sjukt jobbigt. Varenda dag reflekterar jag över vad jag har positivt i livet och varenda dag lyckas jag överleva för jag har så mycket fint runt mig som jag älskar. Just därför orkar jag med allt och lite till..

 

/Emil

 

Att få vardagen att gå ihop..
Att få vardagen att gå ihop..
Att få vardagen att gå ihop..
Att få vardagen att gå ihop..
Att få vardagen att gå ihop..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.