The Way We Play

90 års kalas i värmländska skogarna

12 months ago

I helgen var vi på kalas hos Amandas mormor som fyllde 90år! Kanske världens piggaste och absolut mest kärvänliga 90åring!

1978 fann hon en otroligt vacker gammal missionskyrka som hon åker till året runt. Vi samlades hela släkten och åt god mat, drack gott, sjöng, spelade shack och njöt av långa promenader i skogen. Huset består från grunden i ett stort rum med kök och ett litet rum på övervåningen. Dom byggde sedan till ännu ett rum på övervåningen på andra sidan huset med en väldigt häftig loftgång med inbyggda bokhyllor och sängar. Ett riktigt drömställe.

Det enda “negativa” är väl att jag och Amanda suttit i 2 dagar efter vår vistelse och tittat på egna potentiella hus där vi kan spendera våra helger och semestrar. Har inte riktigt råd just idag men hoppas kunna skaffa ett landställe väldigt snart!

 

/Emil

90 års kalas i värmländska skogarna
90 års kalas i värmländska skogarna
90 års kalas i värmländska skogarna
90 års kalas i värmländska skogarna
90 års kalas i värmländska skogarna
90 års kalas i värmländska skogarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.