Frukosttips

5 months ago

frukosttips

kommit på ett nytt recept på grön smoothie och det är så gott och så enkelt. Jag har levt på ritz kex, cheeseburgare och ostmackor i tre månader så nu när jag äntligen mår lute bättre så försöker jag styra upp mig igen ett gram eller två!

GREEN SMOOTHIE

200 ml  äppeljuice

1 banan

1 näve färsk spenat

en tsk algpulver (mitt är från rene voltaire)

2 cm shredded ingefära

1 matsked mandelsmör

mixa and enjoy!

 

 

frukosttips

BERRY BOWL

2 dl kokosyoghurt

1 nypa chiafrön

7 valnötter

en näve färska blåbär

3 skivade färska jordgubbar

en skvätt honung

valfritt att strössla på  boveteflingor för lite extra crunch

enjoy!

LOVE/

Emelie

 

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.