5 seriously amazing beauty products that actually work

1 year ago

R · 1 year ago
Du ser alltid ut att ha fläckfri hy! Blir ju så avis;) Jag har tampats med dålig hy i perioder (förmodligen stress) och upplevde när jag testade lite starkare produkter (tror det var någon syra?) och efter det blev jag så känslig! Upplever du att du blir ”känsligare” utav retinol? Annars kanske det är ide att testa! Just nu har hyn stabiliserat sig men med mindre sömn (precis blivit mamma) så ser och känner man sig inte superläcker;) Ser fram emot nästa inlägg:))

Emelie Törling · 1 year ago
Hej Ronja, alltså åh tack... Jag har bra hy från och till, men känner av skillnad när jag kommer ihåg att dricka mycket vatten....;) Jag blir absolut känsligare av retinol eftersom det är starkt, så jag använder enbart produkterna under vinterhalvåret, vilket jag såklart borde skrivit!! Men a och o är verkligen masker... Jag känner mig SÅ mycket fräschare efter det! KRAM!

Lovisa · 1 year ago
Åh, så kul att läsa om dina favoriter! Amazing! Fortsätt så <3

Emelie Törling · 1 year ago
Hej Lovisa, jag ska absolut skriva mer om mina favoriter!! <3 Något särskilt område du tänker på? KRAM

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.