Blue jeans and summer dreams

2 years ago

V · 2 years ago
Hej, hur upplever du att Ganni-jeansen är storleken? Tack!

Emelie Torling · 2 years ago
gjorde massa hjärt-emojis i mitt förra svar men de kom inte med haha! Kram på dig!

Emelie Torling · 2 years ago
Hej V! De är absolut lite stora i storleken!

Hanna · 2 years ago
Hej!! Tycker du är så inspirerande. Kan inte du skriva ett inlägg om hälsa/kost? Och sen undrar jag vilka kosttillskott du åt under din graviditet? Har du några bra tips på hur man kan vara så hälsosam som möjligt under graviditet? Ha en superhärlig sommar!

Emelie Törling · 2 years ago
Hej Hanna, åh vad glad jag blir för din kommentar, vill självklart Å gärna inspirera... Jag skulle absolut även skriva ett inlägg om hälsa och kost, är det ngt särskilt du tänker på? och jag kan även skriva om graviditeten och vad jag prioriterade! Ska direkt fila på det!! KRAM TTILL DIG!!

Emelie · 2 years ago
Hej, Vilken modell och färg har du på ganni jeansen? Så snygga!!

Emelie Törling

Emelie Törling

Mother to daughters Nico Anaïs 4 & Gia Aymeline 1. Married to G. Spiritual / physical health junkie and lover of many things. Singer, artist and the owner and designer behind the boots brand Leontine.