The Way We Play

Charlie malm 6 månader idag!

2 months ago
Charlie Malm 6 månader idag!

Fin i kalasklänning från Soft Gallery.

Tiden har nog aldrig gått så fort som när jag blev mamma. Dagarna rusar iväg och idag, den 17 maj, har vår Charlie levt rövare utanför magen i sex månader. Hon utvecklas varje dag likt alla andra ungar och det är fantastiskt att få vara med att se henne växa och bli en liten person.

Charlie är en väldigt glad och nyfiken unge som älskar att utforska allt som kommer i sin väg. Hon är enkel att ta med överallt, somnar alltid på restauranger och sover så gott som hela nätterna. Att roa sig själv är ingen hit och det är fullt ös från 05-19 – vad hände med tuppisarna liksom?

Även fast det är minus på sömnkontot i stort sett hela tiden och jag fast känner mig överkörd av en truck har jag aldrig fått så mycket energi av något – eller någon – som av Charlie. Ett lyckopiller i sin renaste form. Det är jäkligt glatt att vara din mamma, Charlie. Tack för att du kom till oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elina Malm

Namn: Elina Malm

Ålder: 35

Familj: Gift med Cristian, dotter Charlie (171117) och hunden Bosse

Bor: Vasastan i Stockholm

Gör: Journalist som de senaste åren arbetat som redaktionschef och innehållschef. Just nu föräldraledig.

Kontakt: [email protected]

Instagram: @elinamalm