Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Rekommenderar | May 7, 2021 | The Way We Play

Rekommenderar

1 year ago

Rekommenderar
Rekommenderar
Rekommenderar
Rekommenderar

Någon som jag har hittat till på senare tid och som inspirerar mig så mycket är Elsa Billgren. Det blir ju inget tips här direkt för tänker att det kan ju inte finnas så många som inte följer henne eller ännu färre som inte vet vem hon är. Men tipsar om hennes bok till er som ännu inte beställt ert exemplar. Har precis bläddrat i den och den är ju så fin så fin! Så varm, målande , snäll och välkomnande. Så härliga recept som jag vill kopiera rakt av hela sommaren och bilderna som Mira har tagit. Ja, vad säger man?! Och Bea som har formget boken. Genier allihopa! Så fin bok med så fin läsning. Rekommenderar den varmt!

Matilda · 1 year ago
så fin ring, var är den köpt?

Elin Nord · 1 year ago
Åh tack, det är min förlovningsring :). Köpt hos juvelerare Patrik af Forselles i Stockholm.

Emily · 1 year ago
Hej! Slank in här för jag såg ett soffbord i mitt Pinterestflöde jag gillade, enkelt trä med ”skivor” som ben. Hittar inte det direkt på sin blogg, är det ditt? Var kommer det ifrån?