Lately

5 months ago

Lately

På tisdags kvällar har jag lektion på Berghs. Eller inte på Berghs fysiskt för allt är digitalt. Men då går jag till min lillasyster Fanny och sätter mig. Hade varit helt omöjligt att vara hemma. Så himla lyxigt att kunna smita dit.

Lately

Ibland är hon inte hemma men ibland är hon det och då ser det oftast ut såhär. Pratar en massa och klockan blir mycket innan jag går hem. 16 års skillnad men typ samma person. Helt sjukt hur lika vi är.

Lately

I fredags så var jag och några andra tjejer hemma hos min vän Sandra. Hur mycket har man inte saknat det här! Jag sov över och klockan blev halv 4 innan vi gick och la oss. Älskar att prata med henne. Världens klokaste. Vi gick upp vid 7.00 så jag somnade med Franka på lördagen.

Lately

Jag har börjat gå på akupunktur och har gjort det ett par gånger nu. Får lätt nackspärr, antagligen efter allt bärandes osv. Känner liksom att min kropp är i obalans och tycker att sånt här är lite spännande och intressant.

Lately

Tycker så mycket om den här kannan som jag hittade uppe i Dalarna för ett tag sedan. Älskar formen. Den är jättegammal så omöjligt att få bort det flammiga. Kanske finns något supertips. Måste googla.

Lately

En sån här dag häromdagen. Kan vi enas om att Max är absolut godast!

Frida · 5 months ago
Åh vad jag tycker om din blogg Elin! Blev så orimligt glad när jag in här nu och hittade massa nya inlägg. Kram!

Elin Nord · 5 months ago
Men tack snälla vad glad jag blir! Kommentarerna är motorn till bloggen så blir så orimligt glad över att du tar dig tid att skriva det :) Kram

Anna · 5 months ago
Åh! Tips på akupunkturställe i Stockholm? Jag har gått förut där jag bodde innan, och gillar det så (har precis som du ont i nacken). Men har inte hittat nåt än i Stockholm så tips vore välkommet!

Elin Nord · 5 months ago
Hej Anna, jag går till Japanska akupunkturkliniken på Högbergsgatan. Lite annat än "vanlig" akupunktur då dom behandlar utifrån pulsdiagnostik. väldigt spännande och Taizan ( som han heter ) känns väldigt kunnig! Rekommenderas :)

Anna · 5 months ago
Tack snälla för svar, ska kolla upp det!

Stina · 5 months ago
Hej! Var är ditt fina halsband ifrån?