Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Inspo | May 5, 2021 | The Way We Play

Inspo

1 year ago

Inspo
Inspo

Det här kan vara bland det lyxigaste jag vet. Jag har så länge jag kan minnas älskat att bläddra i magasin. När jag var yngre så gick en stor summa pengar till just det varje månad. Att krypa upp i en soffa eller fåtölj med en ny tidning är en sån härlig “me time” för mig och någonting som gör att jag skingrar tankarna på ett så härligt sätt. Får så mycket inspiration och kan få sånt rus, pirr och puls när bilder når mig. Igår så landade dom här i brevlådan. Lyx!

Lyssnade sen på Billgren Woods podd som jag tycker så väldigt mycket om och Elsa pratade just om den här danska Elle Decoration och jag förstod exakt vad hon hade blivit inspirerad av. Det var också ett reportage med Athena Calderones hem i Brooklyn. Det har man ju sett massor nu och även fast inte allt tilltalar mig så är det framförallt en bild jag fastnar på och som jag har haft sparat sedan länge med en roströd filtstol som jag tycker är så fin.

Sofia pratade också om att hon väntade på sin Lilla Petra fåtölj som hon skulle ha framför en öppen spis. Och det var ju just den fåtöljen som jag dreglade över och som jag så gärna ville ha men den kostar ju massor så då gav den oss inspon till att vi skulle klä om vår fåtölj i fårskinn istället. Den är så himla himla fin och jag vet att jag har haft med den i bloggen tidigare kanske till och med tillsammans med den roströda stolen jag nämner här ovan. Kul också att Sofia hade valt boucle tyget. Så fin är den!

Iallafall en av dom få poddar jag lyssnar på. Blir alltid väldigt inspirerad av deras målande sätt att prata och förklara saker. Känner också igen mig i så mycket! Lyssnar ni på den eller har ni tips på någon annan bra podd jag också bör lyssna på?