Hello mantle

9 months ago

Hello Mantle
Hello Mantle
Hello Mantle

Häromdagen fick jag hem lite produkter från märket Mantle som jag nämnde på min “On my mind” lista här på bloggen för några dagar sedan. Jag blev ju självklart otroligt glad eftersom jag har hört så bra om märket och varit väldigt nyfiken och peppad på att prova. Alla Mantle produkter har fokus på CBD som sägs ha lugnade egenskaper för huden. Den ska också hjälpa huden att bli slätare och mjukare samt motverka ålderstecken.

Nu har jag ju bara provat produkterna i några dagar men tycker om allt supermycket. The calm balm är grym på läpparna och jag som har sjukt torra nagelband smörjer in även dom. The glow serum har jag använt både dag och kväll och the dream mask är jätteskön i konsistensen och lägger sig väldigt skönt på huden. Tar en rejäl klick på huden som får vara kvar under natten. Ger ett väldigt fint glow. So far so god!

Linda · 9 months ago
Fina glasögon! Var är de ifrån ? /Linda

Elin Nord · 9 months ago
Tack snälla! Dom är inne på sitt 7e år och jag tycker så mycket om dom. Dom är köpta på favoptic och modellen heter Larino ( matt guld ).

Linda · 9 months ago
Vilket bra tips, tusen tack! /Linda