Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Österlen | April 29, 2021 | The Way We Play

österlen

1 year ago

Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen
Österlen

Kom på att jag aldrig avslutade vår sommarturné från förra sommaren med bilder som utlovat. Vår slutdestination just då var ju alltså Österlen. Vi hade hyrt ett litet hus som mer eller mindre låg på stranden. Så himla härligt! Vi stannade en vecka och både mina föräldrar, lillasyster och Anna & Johan med familj gjorde oss sällskap men avlöste varandra. Det var otroligt lite folk vid stranden vid oss så där lektes det och hängdes massor. I ärlighetens namn tyckte jag annars att det var ganska jobbigt med överfulla restauranger som inte gick att bokas och sånt avstånd. Med tre barn i bilen som vi fick ta in och ut för att vi åkte runt för att försöka hitta nånstans där vi fick plats att äta tills någon fick ett utbrott av hunger. Men en del utflykter blev mer lyckade så det var ju bra!