Lampa on point

6 months ago

Lampa on point
Lampa on point

Inga impulsköp här inte men nu står den äntligen här i vårt vardagsrum. Den blev precis som jag hade föreställt mig om inte ännu finare. Grunden på undervåningen är ju lagd men nu behövs det brokiga, eklektiska adderas. Längtar så mycket efter vår fåtölj också som är otroligt sen på grund av förseningar med skinnet men har förhoppningen att vi får den någon gång i maj. Hyllan längs väggen måste jag göra klart så att böcker osv kommer upp där. Vill ha en till stor fåtölj/stol, ett sidobord till och en pall samt gardiner och några fler tavlor sen tror jag att vardagsrummet borde kännas klart.

Vi har nu fått vårt bygglov vilket känns så kul så hallen kommer byggas om och övervåningen så då tar vi tag i den. Kul att få tre barnrum att fixa där uppe.

Helen · 6 months ago
Så fin!

Ellinor · 6 months ago
Så fin! Jag drömmer om just den lampan fast i vägghängd. Kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha den i färgen Curry eller i mässing...

Elin Nord · 6 months ago
Tycker så mycket om den!! Alla är ju så fina, så svårt beslut.

Sophia · 6 months ago
Men klänningen!! var har du köpt den?

Elin Nord · 6 months ago
Men visst är den fin! Min mamma har sytt den :)

Josefin · 6 months ago
Åh, så fint ni har det! Får man fråga varifrån era fina kuddfodral kommer?

Elin Nord · 6 months ago
Åh tack så mycket! Kuddfodralen är en blandning av H&M och Granit.