En helg på svartsö

6 months ago

En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö
En helg på Svartsö

I helgen var jag hos min gymnasiebästis Alex på Svartsö utan familjen. Tog båten dit tidigt på fredagen så vi började med en heldag bara vi. Svartsö krog öppnade precis den dagen så vi gick dit och åt vinlunch. Det gjorde absolut ingenting att det kändes som en helg i November med snö och mycket vind. Det var bara så otroligt mysigt. Senare på kvällen anslöt det några vänner till. Så vi fixade med olika saker såsom brunch, plock och middagar. Lunch nummer två intogs även den på Svartsö krog härligt nog. Gud vad jag behövde den där helgen. Så himla underbart att bara få va, prata och hänga med andra vuxna, dricka vin och prata om livet ännu mer. Jag sov så himla gott och fick till och med kaffe på sängen. En helg att minnas helt klart!