Min stil

3 weeks ago

Min stil
Min stil

Yes, det här är helt min stil! Fasiken vad skönt det är att få stuva undan tjocka vinterjackor. Jeans, kängor och kavaj trivs jag verkligen i. Den här kavajen är en Acne som dom gjorde för x antal år sedan. Jag har haft den i mitt huvud i en massa år och köpte den nu när jag såg den på Vestiaire. Så himla fin! Dock aningen tight i ärmarna på mig. Får ha en tunnare tröja eller skjorta under. Eller sälja vidare. Om det är någon som är intresserad så får man hojta!

Emilie · 3 weeks ago
Hojt, hojt på jeansen! Vad är det för fin modell med perfekta vidden i nederkant? Kavajen är ursnygg den med, men den blir för liten för mig (strl 36-38)

Elin · 3 weeks ago
Jeansen är från Arket. Cropped Flared heter modellen och den är super!! Tror att den finns kvar. Kavajen är i stl 34 MED snäva ärmar. Fa-an! Kram, E