Megabukett

8 months ago

Megabukett
Megabukett

Kolla in den här vackra megabuketten jag var och hämtade från Bell&Bonn här förra veckan. Så fin och den står sig än. Gav Sandra fria händer men sa att jag gärna ville ha den bränd i färgen. Tyckte hon lyckade väldigt bra. Hade aldrig valt dom där kallorna själv men såhär älskar jag dom. Ljuset har jag också köpt därifrån. Helt kopierad från en bild från Marie-Louise Sjögrens kök där det syns ett sånt här typ av ljus.

Johanna · 8 months ago
Superfint! En fråga kring dina skärbrädor; har du köpt dem vintage och använder du dem till tex charkbricka eller har du dem bara som prydnad? Vill själv gärna köpa vintage-skärbrädor men undrar om det känns ohygieniskt att använda dem?

Elin Nord · 8 months ago
Hej Johanna och tack! Av någon anledning så hittade jag massor med kommentarer som låg vilande och inte hade kommit upp på min blogg. Så har inte sett din kommentar förrän nu. Skärbrädorna är köpta vintage ja. Jag diskar dom ordentligt med väldigt varmt vatten och såpa samt gnider in dom med citron. Jag brukar därför ha chark, ost mm direkt på men lägger ibland bakplåtspapper el smörpapper under vissa :)