Besök

8 months ago

Besök

Konsoler ligger här omålade bakom mig. Ja, jag ska!

Besök

Blodapelsin är ju bara så himla gott!

Besök
Besök
Besök

Min lilla lilla människa. Toffsar ska hon ha nu. Och man får inte ta ut dom så dom hänger liksom lite på sniskan hela tiden. Så gulligt!

Fick finbesök här förra veckan av ingen mindre än Louise här från The way we play och superduktiga fotograf Mira inför en grej som kommer komma upp här inom kort. Kändes väldigt kul att få prata lite med några andra än familjen. Känns nästan som att jag har fått torgskräck av all isolering. Näe okej, lite överdrivet men oj vad man längtar efter häng! Mascara åkte på och jag kände mig för en gång skull lite mer levande än död. DET kändes skönt! Ska bli kul att se resultatet sen.

Louise · 8 months ago
Hej, tycker du har en så inspirerande blogg! Lite sen kommentar här med var kommer den bruna filten i soffan ifrån? Har en likadan soffa och den där filten ser perfekt ut till.

Elin Nord · 8 months ago
Hej Louise, ledsen för sent svar här men hittade massor av kommentarer som inte hade kommit upp på bloggen av någon anledning så har därför inte sett din kommentar förrän nu. Filten är köpt från Zara Home och heter Kardad Yllefilt. tack för frågan :)

Elin Nord · 8 months ago
Hej Louise, ledsen för sent svar här men hittade massor av kommentarer som inte hade kommit upp på bloggen av någon anledning så har inte sett din kommentar förrän nu. Filten är köpt från Zara home och heter Kardad yllefilt. Tack för frågan :)